Acasa | Înregistrare | Autentificare | RSSJoi, 2024-04-25, 2:53 PM

NR1-PC TUTORIALE

Meniu site
Formularul pentru autentificare
Acasa » 2014 » Februarie » 21 » Infodesign a lansat EVault in Romania
5:54 PM
Infodesign a lansat EVault in Romania

evault romaniaInfodesign Group, unic importator si distribuitor al solutiilor F-Secure si EVault in Romania si Bulgaria, a organizat pe data de 19 septembrie la Hotel Howard Johnson conferinta de lansare a companiei EVault in Romania.

Parte a grupului Seagate, lider mondial pe piata capacitatilor de stocare destinate sectorului corporate, EVault ofera un portofoliu de solutii de back-up si recupare de date bazate pe 3 alternative de stocare: locala, in cloud sau o combinatie dintre cele 2. Infiintata in 1997, compania protejeaza astazi peste 150 de petabiti de date pentru cei peste 43000 de clienti, avand o rata de satisfactie de peste 98% in randul acestora. Toate produsele si serviciile oferite sunt construite pe baza unei platforme tehnologice unice, protejand datele critice ale companiilor, aplicatiile si sistemele de operare, asigurand astfel continuitatea afacerii.

Efectuand peste 15000 de recuperari de date in fiecare luna, tehnologia multi-platforma dezvoltata de catre EVault ofera companiilor un model flexibil, construit pe baza nevoilor acestora. Fie ca este vorba de un proiect de stocare a datelor la sediul companiei, ori intr-o locatie agreata de catre parteneri, EVault are solutia. Gestionand 12 data centere raspandite pe tot Globul, dintre care 3 in Europa, expertii EVault sunt pregatiti sa intervina 24/7/365 pentru a asigura buna functionare a companiilor ale caror date sunt protejate.

Participantii la evenimentul de lansare a EVault in Romania au avut ocazia de vedea la fata locului cum functioneaza solutiile EVault. Martin Pesa, Presales Engineer, a facut o demonstratie practica, in timp real, explicand in detaliu procesele si functionalitatile solutiei, in timp ce Eduards Putra, Channel Sales Manager a prezentat audientei portofoliul de solutii si servicii EVault.

"Parteneriatul strategic dintre Infodesign si EVault aduce pe piata locala o solutie de top, cu avantaje si beneficii scalabile atat pentru partenerii nostri cat si pentru clientii acestora. Adaugam astfel o noua dimensiune portofoliului nostru de produse si servicii, deschizand noi oportunitati pe o piata IT din ce in ce mai matura” a declarat Ileana Ionescu, CEO Infodesign Group SA.

Eduards Putra, Channel Sales Manager la EVault este de parere ca "Romania devine un important centru IT regional. In acest context, dezvoltarea accelerata a pietei locale genereaza provocari pentru administratorii IT. Cu EVault, ei au acum posibilitatea de a alege solutia cea mai buna pentru organizatia lor, fie ca este vorba despre o solutie de back-up la sediu sau intr-un data center extern”.

Categorie: Stocare-Backup | Vizualizări: 772 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Infodesign a lansat EVault in Roman | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
διαφημιση
Căutare
.

Copyright nr1-pc.ucoz.com © 2024
Creaţi un website gratuit prin uCoz