Acasa | Înregistrare | Autentificare | RSSVineri, 2024-04-26, 10:48 AM

NR1-PC TUTORIALE

Meniu site
Formularul pentru autentificare
Acasa » 2014 » Februarie » 21 » Paragon Backup & Recovery 14 protejarea datelor de pe PC-ul
5:41 PM
Paragon Backup & Recovery 14 protejarea datelor de pe PC-ul

Caracteristici noi :
Suport complet UEFI
- Un sistem de 64 - bit sistem de operare Windows configurat pentru modul de boot UEFI poate fi ajustat pentru a porni cu succes pe un alt hard disk în timpul copierii sau proces de restaurare . Mai mult decât atât , acest lucru este realizat în mod direct sub Windows .
- Mediul de recuperare bazat pe Linux, suporta , de asemenea, sisteme configurate la modul de boot UEFI .
format pVHD ( Paragon Virtual Hard Drive ) . Aceasta tehnologie Paragon este optimizat pentru stocarea backup-uri de mașini virtuale și fizice . Este foarte eficient în tratarea lanțuri elementare , date de - duplicarea și sincronizare . pVHD permite backup-uri să fie de până la de patru ori mai mici decât obiecte originale . Alte beneficii ale pVHD includ :
- Imagistica incrementală este mult mai rapid și rock- stabil în comparație cu vechiul PBF ;
- Numai imaginile pVHD poate fi folosit pentru a face virtualizare imediat ;
- Ușor de utilizat suport pentru orice containere virtuale ( VMDK , VHD , etc ) .
Suport de Windows BitLocker de rezervă , restaurarea sau copierea volume criptate de această caracteristică de securitate .
Copie / Restaurare a dimensiunii sectorului diferite . De exemplu , copia sau a restaura conținutul de un hard disk de 512 byte la un 4k hard disk cu nici o acțiune suplimentară de către utilizator .
New UIM ( Imagine universal montator ) se poate monta ( atribui o literă de unitate a ) PBF sau pVHD imagini de rezervă ( complet și incrementală ) pentru a parcurge conținutul lor și de a prelua date atât în ​​cadrul programului și direct în sistemul de operare Windows .
GPT / UEFI Backup compatibil Capsule . Capsule de rezervă de boot Paragon este compatibil cu sistemele de operare Windows pe 64 de biți care locuiesc pe volume GPT . Selectarea o opțiune suplimentară în Gestionare Capsule Expertul Backup permite crearea unei capsule de rezervă de boot - bazate pe WinPE pentru a porni cu succes un astfel de PC-uri , în caz de urgență .
Îmbunătățit Recovery Media Builder . Recovery Media Builder Paragon lui , o alternativă simplă la Boot Media Builder , ajută la pregătirea un mediu bootabil Linux sau WinPE pe bază de pe un stick USB sau intr-un fisier ISO ( versiunile anterioare a sprijinit doar la crearea de imagini WinPE pe drive-uri USB ) . Spre deosebire de Boot Media Builder , aceasta nu are nevoie de Kit de evaluare pentru Windows și Deployment ( ADK ) sau Windows Automated Installation Kit ( WAIK ) , deși poate fi utilizat numai sub Windows 7 sau mai mare . Recovery Media Builder și Boot Media Builder sunt disponibile pentru descărcare de pe site-ul Paragon lui .
Suport complet de spatii de stocare pentru Windows . Spații de depozitare pentru Windows 8 sunt dotate îl face ușor de a gestiona bazine mari de stocare . Acesta oferă un container virtuală extensibilă de dimensiuni de date definit , care permite utilizatorilor să adauge cât mai multe unități fizice, cum vor ei până când este atinsă limita de disc virtual definit lui . Acest lucru înseamnă că dispozitivele de stocare pot fi adăugate la un sistem fără a fi nevoie să configurați și să le gestioneze în mod individual . Backup & Recovery 14 Acasă sprijină în totalitate această caracteristică pentru backup ușor și de încredere de spatii de depozitare .
Îmbunătățit Linux de recuperare de Mediu . Mediul de recuperare bazat pe Linux se bazează acum pe SuSE 12.3 ( care suportă mai multe dispozitive hardware ) și include :
- P2P Reglați OS Wizard pentru a migra cu succes un sistem fizic Windows pentru o platformă hardware diferit ( migrația P2P ) ;
- UEFI fixup la clona , a restabili , migra sistemele de operare Windows pe 64 de biți configurate pentru modul de boot UEFI .
Ferestre 8.1 suport . Paragon Backup & Recovery 14 de Interne a fost testat pe deplin pentru Windows 8.1 RTM .
Interfata user-friendly nou , care este pe deplin compatibil cu Windows 8 interfață simplificată , orientată spre faianta :
- Metro - stil lansator Express ;
- Bazate pe Ribbon lansator pe scară largă .
GUI mediului recuperare Linux a fost de asemenea îmbunătățit .
Categorie: Optimizare Sistem | Vizualizări: 634 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Paragon Backup, protejarea datelor, Recovery 14, de pe PC-ul | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
διαφημιση
Căutare
.

Copyright nr1-pc.ucoz.com © 2024
Creaţi un website gratuit prin uCoz