Acasa | Înregistrare | Autentificare | RSSSâmbătă, 2024-04-20, 1:25 AM

NR1-PC TUTORIALE

Meniu site
Formularul pentru autentificare
Acasa » 2014 » Februarie » 21 » Va rugam Verificati-va Contul – Phishing prin email
5:01 PM
Va rugam Verificati-va Contul – Phishing prin email

Se raspandeste un nou email de tip phishing care vizeaza clientii piata-az.ro. Site-urile de vanzari-cumparari au devenit foarte populare si se pare ca unii vor sa scoata niste bani de pe urma lor.

Email-ul are subiectul "Va rugam Verificati-va Contul!” si pretinde a proveni de la adresa Piata AZ info@ipiata-az.ro.

Continutul sau suna astfel:

Buna Ziua,

Ne bucuram ca ai ales piata-az.ro. Aici anunturile tale sunt vazute de peste 70.000 utilizatori unici pe saptamana.

Datorita fraudelor pe internet, pentru a beneficia de toate avantajele contului creat, te rugam sa confirmi cardul tau printr-un simplu click:
http://www.paypoint-customer.co.uk/confirmare-cont/verificare.html
Dupa confirmare vei avea acces cu acest cont la toate serviciile www.piata-az.ro si vei deveni utilizator verificat, in caz contrar daca nu veti face aceasta verificare nu veti mai putea vinde pe acest site si toate anunturile vor fi sterse.
Aceasta operatiune va confirma faptul ca sunteti un utilizator serios si nu vindeti produse false pe internet. Dorim sa imbunatatim acest site cu scopul de a nu exista niciun indiciu de frauda.
Daca ai nelamuriri legate de modul de utilizare a site-ului, te rugam sa ne contactezi, trimitand un mail la adresa:webmaster@piata-az.ro

phishing piata az

Link-ul subliniat nu trebuie accesat, in caz contrar veti putea pierde banii din contul bancar ale carui date vi se solicita. Atentie la phishing si la site-urile false!

Categorie: Virusi | Vizualizări: 606 | Adăugat de: djmario | Tag-uri: Phishing prin email, Va rugam Verificati-va Contul | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
διαφημιση
Căutare
.

Copyright nr1-pc.ucoz.com © 2024
Creaţi un website gratuit prin uCoz